Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (8.03 secunde)
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. ... Papa Francisc s-a declarat de acord cu teoriile evolutioniste si cu teoria Big Bang-ului.
Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. ... Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Ei cred acum ca FACTS ARE FUTILE IN AN ERA OF POSTTRUTH POLITICS. ... De fapt Clinton, neocons vor sa domine singuri toata lumea, adica de la Tarile Baltice, Odesa la Ankara si din Libia, Siria pana in Coreea, USA sa decida.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Cum ajunge subiectul OZN in New York Times (Autor:
Decizie ISTORICÄ‚ in lumea crestina: Pastele va fi sarbatorit in aceeasi zi Decizie istorica pentru crestinism.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Salutul papei Francisc adresat pelerinilor din Romania (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
Ar fi vorba despre arhivele ingropate adanc in containere speciale, din cauza pericolului invaziei naziste.
Jurnalistii de la cotidianul The New York Times au obtinut cinci premii Pulitzer la editia din 2009, potrivit anuntului facut luni de reprezentantii Universitatii Columbia.
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica. Papa asculta Beethoven, Mozart, Bach si tango argentinian. Si in 2015 si 2016, Papa a fost vazut in magazinele din Roma.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. El ii indeamna pe toti preotii sa absolve pacatul avortului, in Anul Jubiliar al Milei, din 8 decembrie. ... Atunci cand ne confruntam cu fapte rele, chiar si in fata crimelor serioase”.
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. ... Intr-o societate de multe ori iubitoare de consum si distractie, intoxicata de abundenta si de lux, de aparenta si narcisism, Dumnezeu ne cheama la un comportament sobru, adica simplu, echilibrat si coerent, a spus Papa Francis.
google-analytics.com